Mai Lepak Sini Jadi Pengikut Setia

MENARIK DALAM BLOG NI

Khamis, November 25, 2010

EARNING NUFFNANG KU BERTAMBAH KERANA PELAWAT SETIA










 
                 Salam pada semua pembaca setia blog Kulat76... Aku dok menulis post entry ni semasa tengah rehat tengahari,, harini leh tahan penat gak kat tempat keje...Balik umah nak jenguk ibu aku yang sibuk menjaga anak-anak aku kat rumah pasal orang rumah kene berkursus kat Johor sampai minggu depan..  Terpaksa la minta bantuan ibuku untuk membantu menjaga cucu-cucu nya itu... Terima Kasih ibuku... Dulu masa aku kecik ibuku jaga aku,, bila dah besar kene jaga anak aku pulak... Memang aku akui aku tidak mampu membalas jasa ibuku itu...

                Bila sampai kat rumah,, anak kecil ku yang berusia 6 bulan tengah tido cuma abang dia je yg sibuk bermain ngan barang mainannya... Aku pun ape lagi mengambil kesempatan untuk membuka blog sambil check earning kat nuffnang untuk minggu ni dengan harapan pendapatan bertambah lagi... Bila buka je akaun nuffnang aku tu,, fuhh sungguh tak menyangka minggu ni la rase nye paling banyak aku dapat.... Kalau nak banding ngan earning yang aku dapat dalam post entry HASIL NUFFNANG TERUS BERTAMBAH yang lepas jumlah minggu ni bertambah sebanyak RM16 menjadikan jumlah sekarang sebanyak RM34.25... seronok pulak rasanya.. Hilang skit rase penat aku tengahari ni...


          Inilah hasil pendapatanku sepanjang 2 bulan bersama ngan Nuffnang,, Terima kasih tak terhingga aku nak ucapkan pada para pelawat setia blog aku ni.. Taklupa juga pada geng2 Myred Eye yang sentiasa datang melawat sambil mengomen kat setiap post entry aku.. Pada yang nak tahu pasal Myred Eye Team dan yang nak join leh la tengok kat sini.....


          Sekarang ni tinggal RM15.75 yang nak kene kumpul untuk aku nak claim kat nuffnang.. Terima Kasih gak kat nuffnang... Sekian la saja post entry untuk kali ni.. Entry ni aku taip bukan la untuk menunjuk-nunjuk pada semua kerana aku tahu  pendapatan aku ni takleh nak tanding ngan earning para blogger2 yang dah lama dan jumlahnye berkali2 ganda banyak dari jumlah yang aku dapat. Ni sekadar untuk memberi semangat pada blogger2 baru macam aku ni... Terima Kasih pada semua..

17 ulasan:

  1. wah..dah jadi pak cik kayo ni...

    BalasPadam
  2. hehehe kadang macam lucu la kita ni dok menghitung hasil nuffnang... apapun, cayalah bro!

    BalasPadam
  3. tahniah...
    kami bru rm0.25..hehehe

    BalasPadam
  4. wah... bertambah semangat lg nih... tinggkat usaha...

    BalasPadam
  5. @Nani Aling memang pn.. tula makanya mamaG malas nk bukak tgk hasil kt akaun.. nnt jd addicted pula.. pastu taksub blogging utk duit... huhuhu..

    BalasPadam
  6. congrate...saya pun kena buat btl2 niey..saya tak der lagi pon..hehehe..kena lagi berusaha dengan gigih niey...

    BalasPadam
  7. sila check akaun naffnang semula..ada perubahan tak?sebab saya dapat e-mail dari naffnang pasal kesilapan teknikal..hehehe

    BalasPadam
  8. iye laa,, kesilapan dari nuffnang... terlebih bayar... hehehe..so post ni dah tak valid la ye... alhamdulillah ade jugak dari takde lansung.

    BalasPadam
  9. hampir lapan bulan, baru RM9.95..

    BalasPadam
  10. Tanya sikit.. camne nak crop paparan Nuffnang mcm di post ni? Harap saudara blh bagitau sebab saya pun nak letak paparan pandapatan Nuff di blog saya.

    BalasPadam
  11. @O Randa Bleg terima kasih kerana sudi jenguk blog saye ni,, pasal soalan anda tu saya pun cam awak gak dulu.. dok blaja dari boss saye si nizam.. memula pi kat paparan nuff awak tu,, pas2 tekan button PrtSc kat keyboard.. pi ke application paint.. pastu tekan edit n paste,, then leh crop mana yang awak mahu.

    BalasPadam
  12. Terima kasih atas pengetahuan itu.Saya akan cuba.

    BalasPadam
  13. Bagus.. Bagus.. Pakcik Kayo bila pulak nak jadi teman setia saya.. :)

    BalasPadam