Mai Lepak Sini Jadi Pengikut Setia

MENARIK DALAM BLOG NI

Rabu, Januari 12, 2011

Hasil 4 Bulan Bersama Nuffnang










          Salam buat semua,, Lame gak tak update kan blog ni.... tak lame lagi nak kene outstation lagi,, kurang lagi la masa nak buat post entry... Post kali ni,, cam biasa laporan earnings aku bersama nuffnang... Seperti post sebelum ni tentang nuffnang semuanya aku letakkan peningkatan earning dari nuffnang, so kali ni buat pertama kali ni aku telah berjaya mencapai jumlah minimum yang membolehkan aku untuk menebus pendapatann aku ini dari pihak nuffnang...... Rasa teruja juga lah capai jumlah minimum dalam masa 4 bulan.. Klau ikutkan memang la hasil nya brapa sangat,, tapi kalau difikirkan balik ada ke orang senang2 nak bagi duit camtu.. Dari menullis saja2 ni ade la gak hasil... ye ndak....

Earning nuffnang terakhir sebelum cash out.


Terima e-mail dari nuffnang selepas cash out dibuat.


Earning selepas cash out dibuat...

  Sekarang ni tunggu la cek dari pihak nuffnang... rasenye sebulan baru dapat kot.. Ntah la ni baru 1st time aku claim dari nuffnang... klau nak lagi kene la usaha lagi... kene usaha mencari pengunjung setia,, blog kene update selalu,, post entry pulak kene yang mantap2 baru la orang syok nak bace... ok laa... stakat ini sahaja buat semua.. terima kasih di ucapkan pada semua pengunjung dan pembaca yang sering melawat di blog ini,, harapan saya semoga anda semua tidak jemu untuk terus datang melawat ke blog saya ini... Terima kasih juga buat Nuffnang...


9 ulasan:

  1. Tahniah...leh belanje cekelat mcm ne...

    BalasPadam
  2. wah..bestnye..yaya nuff beli aiskrim kecik pun tak lepas...ada rahsia?..hihi..

    BalasPadam
  3. WOW.. TAHNIAH LAH.. AKU DAH 4 BULAN TAKDE CAMTU.. :(

    BalasPadam
  4. @Zyash nak blanje cekelat bleh aje,, tak tak leh bebanyak nanti sakit gigi.

    BalasPadam
  5. @YAYA AZURA takde rahsia ape2 pun... niat berkongsi info n ilmu dengan pembaca.

    BalasPadam