Mai Lepak Sini Jadi Pengikut Setia

MENARIK DALAM BLOG NI

Rabu, Mac 09, 2011

PENGUMUMAN: Domain Baru





   

           Assalammu'alaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung serta para pembaca yang budiman... Sukacita dimaklumkan bahawa blog ini telah bertukar domain yang baru. Bermulalah episod baru blog ini bertukar dari http://masrom76.blogspot.com ke http://kulat76.com. Pertukaran ini adalah bertujuan untuk selarikan URL dengan  tajuk blog ini. Ini menunjukkan satu lagi peningkatan dalam blog "kulat76". Walaubagaimana pun kandungan yang terdapat di dalam blog ini tetap tidak berubah.. Walaupun anda memasuki URL yang lama ianya akan di link direct ke URL yang baru.. Saya berharap, dengan perubahan yang di buat di dalam blog ini  mendapat sokongan dari anda semua.



4 ulasan:

  1. wah..dah maju nmpk. tahniah2!

    BalasPadam
  2. @S.3.V.3.N terima kasih.... kene upgrade skit baru nampak ade kemajuan...

    BalasPadam
  3. bestnya..upah orang ke buat sendiri? Nak gak tau caranya..rasa nak tukar domain gak. Tapi tak tau cara..

    BalasPadam
  4. @Nur Hanani takde upah sesiapa pun,, just buat sendiri aje.. kat lam blogspot gak.. gi kat setting pastu gi kat publising,,, pastu leh la beli domain sendiri guna kad kreadit.. domain baru akan aktif dalam masa 24jam.. takyah nak susah2.

    BalasPadam