Mai Lepak Sini Jadi Pengikut Setia

MENARIK DALAM BLOG NI

Khamis, Oktober 28, 2010

HASIL NUFFNANG KU BERTAMBAH LAGI

        Alhamdulillah,, hasil blogku bersama nuffnang bertambah lagi hari ni.... malam tadi check akaun nuffnang baru RM4.00 tapi pagi ni check balik tengok sudah bertambah lagi walaupun jumlahnye ciput aje... Walaupun ciput tapi aku tetap bangga kerana ini menunjukkan ada peningkatan yang paling memberansangkan stakat ni..


    Ni menambahkan semangat aku lagi untuk berblog,, Tapi untuk beberapa hari ni mungkin aku kurang untuk menambah post entry yang terkini kerana outstation... Kalau ada kelapangan lagi,,aku akan memuatkan post2 yang baru untuk tatapan semua..Aku juge nak ambil kesempatan untuk mengucapkan berbanyak terima kasih pada kengkawan myred eye team dan pengunjung2 setia blog aku ni yang sentiasa datang melawat blog ni.. 


21 ulasan:

  1. same la kite..hasil nye bertambah walaupun ciput ajer..:)

    BalasPadam
  2. wah..boleh belanja ni..hehehe..beli gula2 getah..hehehe.

    Jangan Terlalu Susah Hati

    BalasPadam
  3. wo..wo..wo..~~best2...kagum dibuatnya...hehhhee

    BalasPadam
  4. bgus dan tahniah saya pun sama mcm kmu jugak...
    dtg singgahlah blog saya klu mshu tgk earning terkini

    BalasPadam
  5. Syukur alhamdulilah tumpang gembira. Lipat ganda kan usaha supaya capai RM800..
    Jgn lupa kekawan macam sy ni, masih di RM0.00 teruskan bantu membantu..ha5

    BalasPadam
  6. waa..masyukkk jugak erk.. x sia2 lah usaha dn kerja keras awak selama ini...gud luck k..

    BalasPadam
  7. sy baru ade 3 ringgit...hehe..takpe, teruskan menulis...duit tu sampingan je..yang penting kepuasan kan?

    BalasPadam
  8. selamat berblogging ye:) nice vsiting u.

    BalasPadam
  9. wah, lajunya bertambah... bagi tips sket.. huhuhu.. rajin2 la berblog ek..

    BalasPadam
  10. alhamdulillah yang penting bertambah,nanti sampai jugak rm50

    BalasPadam
  11. ada free time.. rajin sikit.. kalau tak berhabuk juga dua2 blog tu
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  12. bila nak balik?tada ole2 dari landon ke?

    BalasPadam
  13. mamaG tag awak.. jom tgk link nih..

    http://mama-glam.blogspot.com/2010/11/1st-ga-dari-nusha.html

    BalasPadam
  14. singgah2 tengok2 member.
    rajin2 le komen..

    BalasPadam
  15. caiyok²..meet me halfway..sy lagi 1/2 nak leh cash out

    BalasPadam